Foto patronen

Ontwerp

Met foto’s ontwerp ik diverse kleurrijke half -abstracte patronen. Deze patronen heb ik ook gebruikt voor het project ‘grondstof’, wat gaat over upcycling. De patronen zijn vernoemd naar de plaats waar de originele foto is genomen. Dit zorgt voor een leuke associatie en de kijker kan dan gaan raden wat er op het beeld te zien is.


‘grondstof’ project

Dit zijn voorbeelden waar ik de foto patronen heb toegepast bij het ‘grondstof’ project. Grondstof is een upcycle project, om oude producten te ‘redden’. In eerste instantie ben ik begonnen met het upcyclen van producten van de kringloopwinkel. Deze producten zijn vaak van zeer goede kwaliteit, maar wel lichtelijk beschadigd en/of oud(bollig). Ik zorg dat deze producten geschuurd, gelakt of geverfd en opnieuw bekleed worden. Hierdoor zien de producten er weer als nieuw uit. Maar er zijn natuurlijk meer mogelijkheden.

Grondstof privé

Je kunt zowel eigen items, als items van de kringloop laten upcyclen. Dit kan met een op maat gemaakt patroon of met een van de bestaande patronen van groenmblauw.

Indien u interesse heeft in het grondstof project, mail dan naar: info@groenmblauw.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Grondstof zakelijk

Wanneer u stoelen (denk aan stoelen in vergaderruimtes, wachtruimtes, kantines, etc) heeft waarvan de bekleding is beschadigd, hoeft u niet per se compleet nieuwe stoelen te kopen. U kunt er ook voor kiezen om alleen de bekleding van de stoel te vervangen. Hierdoor gaat het product langer mee, wat beter is voor het milieu. Bovendien worden de producten ook nog uniek wanneer u kiest voor een grondstof patroon.


Exposities

Met de foto patronen exposeer ik ook. Onder andere om het ‘grondstof’ project meer aandacht te geven. Maar ook om ruimtes vrolijker te maken. Daarom exposeer ik bijvoorbeeld vaak in ziekenhuizen, waar deze kleurrijke patronen heel welkom zijn. Bekijk hier de lijst met alle exposities van groenmblauw.